Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Ο τέλειος cappuccino

Φωτό : αγνώστου καλλιτέχνη.
Cappuccino : αγνώστου barista

Πως συμπεριφέρονται τα λιπίδια, οι πρωτεΐνες, τα ένζυμα και οι βιταμίνες στους 65 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία ?
Τι σχέση έχει αυτό με τον καφέ μας, μάθημα χημείας θα κάνουμε....κι όμως όλα έχουν σχέση.

Διαβάσετε αυτό το άρθρο και θα δείτε πως δένουν όλα τα παραπάνω για την παρασκευή "του τέλειου" καπουτσίνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου