Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ATHENS BENCH MARK

Η Αθήνα χρειάζεται νέα παγκάκια, μέσα σε 49 σελίδες εκτίθενται έργα νέων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με σκοπό να αποφασίσουμε εμείς οι δύσκολοι κριτές, που θέλουμε να καθόμαστε στην πόλη μας.
Απαραίτητη προϋπόθεση πρέπει αρχικά να κάνετε εγγραφή, μετά αποφασίζετε το έργο ή τα έργα που θέλετε να κατασκευαστούν σε μαζική παραγωγή.
Βέβαια δεν πρέπει να ψηφίσει κάποιος απλά ένα όμορφο παγκάκι, γιατί είναι σχεδόν δεδομένο ότι μετά από λίγο καιρό θα δεχτεί σίγουρα μια κανιβαλική επίθεση και τότε θα είναι ασχημότερο από ένα απλό παγκάκι.
Προσωπικά ψήφισα ένα παγκάκι με στοιχεία Ιωνικού κιονόκρανου (στη σελίδα 4), ενώ επίσης θετική άποψη σχημάτισα για ένα παγκάκι (νομίζω σελ. 48) με όμορφη ψηφιδωτή επιφάνεια, φυσικά μέχρι να δεχτεί την επίσκεψη ενός "καλλιτέχνη των δρόμων" που με ένα απλό tag θα ακυρώσει την καλή δουλειά του έργου.
Στο σύνολο των υποψηφίων έργων τα μοντέλα που περιλαμβάνουν χώρο για τα ποδήλατά μας είναι υπερβολικά λίγα.
Όπως επίσης λίγα είναι και αυτά που έχουν εμπνευστεί από την Αρχαία Ελλάδα.
Ψηφίζετε όσα έργα θέλετε από το 1 έως το 10.
Ελπίζω πολύ σύντομα η όμορφη πόλη μας να γεμίσει από τα νέα παγκάκια και, μακάρι να είναι περισσότερα από ένα, προκειμένου να αναδειχτούν νέοι καλλιτέχνες.
θυμηθείτε ότι 26 Απριλίου ο διαγωνισμός τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου