Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στα Βασιλικά με το Crazy Bike World

Ο έφιππος Κοζάκος, το γνωστό άγαλμα που ξέμεινε στα ανάκτορα του τέως.
Αυτό το κτήμα δεν το χορταίνει το μάτι σου, ειδικά με καλό καιρό όπως σήμερα.
Το San Andreas του Θείου δεν ξέρει τι θα πει εμπόδιο, κατεβαίνει όπως και ανεβαίνει επί παντός εδάφους.
Η σημερινή βόλτα ξεκίνησε με ήλιο και πρωινή ψύχρα. Το δικό μου hardtail φαινομενικά ως 11κιλο ποδήλατο θα ανέβαινε πιο εύκολα από το 17κιλο san andreas mountain cycle όμως το παράδοξο των αν και περισσότερων κιλών των όμως ακριβών κατασκευών, έκανε το FS να ταξιδεύει καλύτερα.
Όταν το πήρα για δοκιμή, η τρελή διαδρομή της ανάρτησης του το βοήθαγε να πλανάρει πάνω από όλα τα εμπόδια, κρατώντας τον αναβάτη εντελώς ξεκούραστο, ααα είχε και Rohloff. Άλλη έκπληξη και αυτή . Το Rohloff όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει απλά χάνεται.
Είναι το αμέσως επόμενο βήμα βελτίωσης που θα κάνω στο GIANT μου.
Τέτοια λειτουργία απλά δεν την περίμενα, για να μην πω για την ανυπαρξία ανάγκης service ή το τεράστιο εύρος σχέσεων.
Στη συνέχεια συναντηθήκαμε και με το υπόλοιπο ασκέρι του crazy bike world.
Οι πρωινοί κάπου 10 άτομα, κατηφόρισαν ενώ μείναμε 5 για να συνεχίσουμε σε κομμάτια με μονοπάτια και αδιέξοδα προς εξερεύνηση περιοχών που είχαν εντοπιστεί προηγουμένως στο google earth.
Τα υπόλοιπα δίτροχα ήταν ένα FS Giant Anthem του Κωστή, ένα FS Specialized Enduro (ο πιο γρήγορος της παρέας) και συνονόματος και τέλος, το νέο υπέροπλο ενός ακόμη Κωστή, ένα Τιτάνιο, ένα όνειρο, ένα ποίημα, ένα RAGLEY με FOX Tallas κλπ κλπ.
Ήρθε από την αλλοδαπή ως σκελετός και ντύθηκε με ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Ο ιδιοκτήτης του ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι καβαλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου