Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

PEDALED BOAT - Ποδηλατώντας στον Ειρηνικό.


PEDALED BOAT - Ποδηλατώντας στον Ειρηνικό.

Από τον Δυτικό Καναδά την περιοχή της Victoria έως την Χαβάη θα προσπαθήσει να καλύψει πεταλάροντας με μια ιδιοκατασκευή ο Greg Kolodziejzyk pedal the ocean, τον Ιούνιο του 2010, μια απόσταση 3.000 μιλίων που θα καλυφθεί μεταξύ 40 και 80 ημερών.

Το λένε το "νεκροταφείο του Ειρηνικού." Καθώς επικίνδυνες θάλασσες και απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες έχουν καταπιεί αμέτρητα πλοία και ναύτες, οι καταιγίδες εδώ έχουν τον κύριο λόγο.
Τώρα, ένας άνθρωπος θα βάλει εμπιστοσύνη στα πόδια του, την καρδιά του, και το μυαλό του να κάνει μια ιστορική διαδρομή 3.000 μιλίων.

Ο Greg θα ενημερώνει το blog του κάθε μέρα, με καταχωρήσεις ημερολογίου, φωτογραφίες, βίντεο αποσπάσματα εκπέμποντας δορυφορικά μέσω ηλιακής ενέργειας από τη μέση του Ειρηνικού ωκεανού. Το στίγμα του θα παρακολουθείται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο από ειδικό φάρο εντοπισμού, έτσι θα τον ακολουθούμε στο σόλο επικό ταξίδι του.

Απολαύστε στο site του άφθονο φωτογραφικό υλικό από τα κατασκευαστικά και δοκιμαστικά στάδια, στο http://www.pedaltheocean.com/about.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου