
Ξεκινάμε με 1 ή 2 ή 3 μπανάνες ανάλογα τα άτομα.
Κάποια στιγμή που θα ψήνεται φαγητό στο φούρνο (εδώ κολλάει το οικονομικό) , πάρτε τις μπανάνες, κάντε μια τομή και ρίξτε μέσα cointreau ή όποιο άλλο λικέρ σας αρέσει, κανέλα και ζάχαρη άχνη στο τέλος.
Συνολικό χρόνο ψησίματος υπολογίστε κάπου μισή ώρα.
Για πιο πλούσια εμφάνιση, στο τέλος βγάλτε την ψίχα της μπανάνας και ρίξτε τριμμένο μπισκότο, πραλίνα φουντουκιού και σαντιγί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου