Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

Γλυκό σταφύλι στα γρήγορα

Οι απογευματινές υπογλυκαιμίες είναι οι χειρότερες.
Αν σας πιάσουν και δεν έχετε κάτι πρόχειρο, εδώ είμαστε.
Πάρτε από το ψυγείο ότι σταφύλι υπάρχει, το καλύτερο φυσικά είναι η ποικιλία φράουλα, όπως είναι (τα βγάζουμε τα κουκούτσια, δεν είναι ωραίο μετά να φτύνουμε ειδικά αν έχουμε και καλεσμένους, άσε που θα τρέχουν και τα σάλια) τα πετάμε σε μικρή κατσαρόλα (είπαμε φτιάχνουμε λίγα γιατί μετά θέλει πολύ ποδήλατο) βάζουμε και λίγη ζάχαρη, η οποία σύντομα θα πήξει το ζωμό του σταφυλιού.
Αν έχετε (εγώ δεν είχα βάλτε και φιστίκι)
Μόλις βράσει εγκαινίασε το πάνω σε Γιαούρτι σε πήλινο βάζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου